Fotograf Vejle

Stjernegaard Fotografi og Film er en 100 % B2B dedikeret fotograf, der fanger og formidler de rette sider af virksomheder i Vejle, Jelling, Billund, Give m.m.

8 sekunder. Så længe har du gennemsnitligt til at fange din potentielle kundes opmærksomhed. Derfor får billeder stadig større og større betydning for virksomheder. For når dine potentielle kunder tilgår din hjemmeside eller ser jeres profilfotos, farer deres øjne rundt for at scanne de mange indtryk, sådanne billeder sender.

Dommen kan være nådesløs, hvis forretningen ikke fremstår professionel og dermed troværdig, men billederne kan også være en katalysator, der skaber tillid, tryghed og i sidste ende køb og kontakt.

Som professionel fotograf hjælper jeg jer med at skabe tillidsfuld visuel kommunikation, der sælger jer.

Dine kunder tænker i billeder

Billeder har en helt særlig indflydelse på folks følelser. De vækker harme, optimisme eller skaber ligefrem energi. Alle disse følelser er rodfæstet i vores psykologi, og kan derfor også anvendes til at sende specifikke budskaber.

Når vi taler om budskaber i forhold til fotografier, er det ofte et spørgsmål om at skabe de helt rigtige associationer og signaler til jeres virksomhed. Derfor skal billederne være yderst professionelle, og kommunikation skal være tilrettelagt, så jeres kundeemner tolker budskabet korrekt, og omsætter det til tillid i jeres forretningsområde.

Som professionel fotograf i Vejle, samarbejder jeg med mange lokale og nærtliggende virksomheder, der ønsker at kommunikere bestemte budskaber, simpelthen fordi det skaber deres image og identitet.

Fortællingen om jer

Billedkommunikation handler om at udarbejde det image, I vil være kendt for. I min rolle som erhvervsfotograf, arbejder jeg med firmaprofilering og branding, der fortæller jeres historie.

Storytelling er et af de stærkeste våben, når missionen er at adskille jer fra jeres mange konkurrenter. Og det er uanset om formålet er en intern præsentation, der skal skabe forandring, eller om det er ekstern kommunikation, der skal fortælle om jeres engagement i alt fra lokale sportsklubber til bæredygtig energi.

Uanset om I ønsker reklamefotografier, medarbejderportrætter eller profilfilm kan I anvende billedets magtfulde iscenesættelse til jeres fordel.

Når jeg fortæller jeres historie, gør jeg det naturligvis ud fra den strategi, vi har lagt. Hernæst er det min rolle at skabe et flot, æstetisk og gennemført billede, som repræsenterer jer, og det I vil være kendt på.

Vi zoomer ind på jer

Når objektivet zoomer ind på jer, ser det kun det unikke. Billedserien handler om jeres virksomhed, og tegner et enestående billede af jer.

Der er ingen standardløsninger, når målet er at brande sig selv. Tværtimod handler det om at tænke kreativt, skille sig ud og præsentere kunden for noget, der både er unikt og gennemarbejdet.

Af samme årsag garanterer jeg gennemført efterredigering af alle billeder, så detaljegraden er helt i øjet.

Jeg garanterer dog samtidig, at billedet aldrig behandles til den grad, hvor det bliver kunstigt og dermed får den modsatte effekt.

Resultater bliver den perfekte balancegang, hvilket betyder velvalgt farvekomposition, underbyggende kontraster, levende dynamik og meget mere. Kort sagt: Billeder, der på en klar og toneangivende facon afspejler hele organisationen.

Fotograf i Vejle, berejst i hele Danmark

Med manges år erfaring som fotograf i Vejle, har jeg et unikt kendskab til de lokale virksomheder og det dynamiske erhvervsliv, der gennemsyrer Trekantområdet.

Mine erfaringer er, at der findes utallige spændende små, mellemstore og store virksomheder i Kolding, Billund, Jelling, Give og massevis af andre byer nær Vejle, der hver især gemmer på fantastiske fortællinger, der kan omsættes til iøjnefaldende fotografier og kampagner.

Hvis I også mener, I fortjener en professionel fremstilling af jeres virksomhed, så I tiltrækker og fastholder kunder, bør vi tales ved om jeres projekt.

Sammen finpudser vi jeres image og identitet, og skaber tillid med troværdige fortællinger. Resultatet? En visuel unik profil, der overbeviser målgruppen og skaber værdi for jeres forretning.

 

Kontakt Stjernegaard Fotografi og Film på telefon 23 63 96 45 eller ved at skrive til kenneth@stjernegaardfotografi.dk.