Profilfilm – tag dine kunder på en rejse

En profilfilm er en dynamisk virksomhedsfilm, der med sin fortællende form giver kunden en anderledes oplevelse og vækker tillid til jer.

Det er en meget vanskelig opgave, at sætte sig ned og med det skrevne ord fortælle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, hvad man er for en type virksomhed. For hvordan formidler man en virksomheds kultur, værdier og måske ligefrem det unikke DNA, der er bygget på en lang historie og helt særlige følelser?

Faktum er, at det nok aldrig ville kunne lade sig gøre – og ikke desto mindre være en enormt svær situation, da modtageren fortolker på sin helt egen måde.

Heldigvis er der en løsning –  for du kan i stedet vise hvem I er med levende lyd og billeder, der fjerner fortolkningsfrirummet og efterlader seeren med et eftertrykkeligt indtryk af lige netop jeres virksomhed.

En virksomhedsfilm gør kunderne sikre

En profilfilm – der også kendes som virksomhedsfilm – inviterer kunden helt ind i virksomheden og giver et unikt indblik i jeres kunnen og kvaliteter. Det giver to kæmpe fordele, I som virksomhed drager nytte af.

For det første præsenterer I jeres kunder for en levende fortælling, hvormed I underholder dem og fanger dem i en position, hvor deres opmærksomhed er 100 % rettet jeres budskab.

Takket være videoens lette format, giver et simpelt tryk på play jer er en enestående mulighed for at tale direkte til den potentielle kunde. Det er det tætteste I kommer på at kunne give et håndtryk og byde personligt velkommen.

Derudover fortæller en professionel profilfilm mere end bare dét, som manuskriptet indeholder. En gennemarbejdet virksomhedsfilm, der er behandlet så den fremstår i højeste kvalitet, med knivskarp lyd – og som skildrer en urokkelig sikker forretningsgang – efterlader kunden med en professionel oplevelse, der vækker tillid – og derved øger sandsynligheden for køb og kontakt.

En gennemarbejdet profilfilm placerer med andre ord din virksomhed i en gunstig position, hvor du får mulighed for at tale direkte til kunden og vække tillid.

Efterbehandling på højt niveau

Jeres nye video skal have potentialet til at løfte jeres virksomhed til flere salg og henvendelser. Og det får den kun med den rette efterbehandling.

Som specialist i fremstilling af profilfilm, afleverer jeg naturligvis et færdigt produkt, der lever op til jeres forventninger. I vil opleve en video, der ikke blot skildrer jer fra det rette vinkler, med den rette lyssætning og med et knivskarpe billeder. Filmen er nemlig også gennemarbejdet på alle øvrige niveauer, så lydsporet har den perfekte kadence og evt. baggrundsmusik er tilpas justeret til at give dynamik, men fjerner samtidig ikke fokus fra historien. Farver og nuancer er ligeledes valgt, så de skildrer jer perfekt i forhold til brand og grafisk stil – og den totale visuelle oplevelse er på et meget højt niveau.

Multianvendelig profilfilm

Jeres nye virksomhedsfilm er ikke blot anvendelig på jeres hjemmeside. Her bør den naturligvis optræde, da den rummer alle førnævnte fordele og servicerer brugeren, da denne slipper for at læse lange passager af tekst.

Profilfilmen er samtidig let at anvende på Youtube, Facebook, LinkedIn etc. og i nyhedsbreve, så I kan vise, hvem I er til flest muligt.

Disse platforme er ideelle til at fortælle din historie, da video er en integreret del af livet på sociale medier, hvorfor den optræder helt naturligt.

Jeres video kan naturligvis have fokus på alt fra det overordnede virksomhedsportræt til produkter eller selvstændige services, hvilket fortællingen vinkles ud fra- så den fanger målgruppen på den helt rette fod.

 

Virksomhedsfortællinger fra hele Danmark

Profilfilmen er et format, der kan gøre stor forskel for alle typer af virksomheder – uanset om det er som præsentationsvideo af virksomheden selv, en unik service eller et helt tredje spændende scenarie.

Din virksomhed er velkommen til at tage kontakt, og befinder I jer i trekantsområdet – herunder særligt Kolding, Fredericia, Middelfart, Billund og Vejle, hvor jeg selv har hjemme, kan vi hurtigt lave en aftale og tales ved om jeres projekt.

Befinder I jer i det øvrige Jylland, på Fyn eller Sjælland hjælper jeg naturligvis stadig med at fremstille en professionel virksomhedsfilm, der tager jeres image og antallet af kundehenvendelser til nye højder.

Kontakt mig venligst på telefon 23 63 96 45 eller ved at skrive til kenneth@stjernegaardfotografi.dk.