Erhvervsfotograf med skarp optik

Du har garanteret hørt, “et billede siger mere end 100 ord”, men hvilke ord? Som erhvervsfotograf præsenterer jeg dit brand – med den rette fortælling.

Erhvervsfotograf vejleDine kunder ser, før de læser. Derfor er det kun naturligt, at dine billeder danner førstehåndsindtryk, og på både bevidst og underbevidst niveau skaber meninger om din forretning.

Som erhvervsfotograf i Vejle er jeg specialiseret i at – bogstaveligt talt – se din forretning fra flere vinkler og sætte den i det ønskede lys.

 

Erhvervsfotograf i Vejle

Erhvervsbilleder fra autolakering

Du har naturligvis interesse i at fremstå professionel og få et erhvervsfoto, der hjælper med at løfte både salg og image. Derudover skal en erhvervsfotograf kunne arbejde inden for din virksomheds rammer – og formå at fremstille både dele og helheder, så kunden ser din service som en del af det store perspektiv.

Det professionelle erhvervsfoto, der adskiller dig fra de andre

Dit markedsføringsmateriale har stor betydning for din identitet. Det er kun naturligt, da det består af billeder, som dine kunder ser og fortolker.

Men foruden motiv og kommunikativ målsætning, findes en stor del af fotoer og billeders styrke i detaljen. Efterbehandling og polering af billedet er derfor egenskaber, en professionel fotograf simpelthen skal besidde – og det gør jeg.

Din kunde ser derfor et billede, der er flot, æstetisk og ikke mindst professionelt udført ned i detaljen, hvilket de kan oversætte direkte til egenskaber, din forretning repræsenterer. Dine potentielle kunder ser med andre ord forretningen i billedets optik, og vigtigst af alt: ser professionelle billeder, der overgår dine konkurrenters – til din fordel.

Fotograf til erhverv i Vejle 

Image og identitet – når billedet bestemmer beslutningen

Som erhvervsfotograf har jeg arbejdet med image, identitet og firmaprofilering på tværs af flere brancher og nichemarkeder. Fælles for dem alle er det, at der gemmer sig en større magt i de visuelle virkemidler, end mange er bevidst om.

Dine øjne skal først og fremmest se en virksomhed, de kan forene sig med, for hvis ikke, kan en hurtig søgning pege på en helt anden konkurrent – hvad enten det er en anden frisør, brændeovnsforhandler eller møbelkæde.

Den gode nyhed er, at det er muligt at skabe det grundlag, der stiller øjet tilfreds – og derved øge kundepotentialet igennem alle, der ser din virksomhed. Det uanset om det er medarbejderportræt, stemningsbilleder eller andet, din reklamefotograf har taget.

Ved at samarbejde med Stjernegaard Fotografi og Film, får I det udtryk, I ønsker – og den billedkommunikation, der skaber grundlag for succes.  Som professionel erhvervsfotograf er det nemlig min rolle at udvise flair for jeres forretning, så stil og tone giver det image og den virksomhedspræsentation, I ønsker at være kendt for.

 

En erhvervsfotograf ser det unikke

Når I får taget jeres erhvervsfoto, er det vigtig at udgangspunktet er en unik formidling af jeres virksomhed. Der findes ingen universalløsning, når de drejer sig om at formidle stemninger og følelser, der afspejler virksomheden DNA. Det vil mine billeder og cases bevidne.

I fortjener billeder, der understøtter jeres brand, og billedserien bliver derfor jeres helt egen.

Projektet er naturligvis bygget på en gensidig forståelse af jeres virksomhed, hvor jeg som erhvervsfotograf fortæller jeres historie. Jeg giver et kreativt brief, der tegner et billede af projektet, men jeg tør næsten at garantere, at resultatet altid overgår jeres forventninger og demonstrerer en selvforståelse, som ikke kan forklares uden brug af billeder – end ikke med de berømte 1000 ord.

 

Professionel fotograf til alle danske virksomheder

Alle danske virksomheder kan få brug for nye erhvervsfoto – hvad enten det er som pakkeløsning til firma, produkter, medarbejderportræt eller til kampagner m.m.

Som erhvervsfotograf er jeg vel berejst i særligt Kolding, Fredericia, Middelfart, Billund og Vejle, hvor jeg har base. Men uanset om din virksomhed holder til i dette område eller på Fyn eller Sjælland, tager jeg gerne jeres nye erhvervsfotografier og hjælper jeres virksomhed til nye højder fra jeres geografiske placering.

Kontakt mig venligst på telefon 23 63 96 45 eller ved at skrive til kenneth@stjernegaardfotografi.dk.