Professionel Fotograf til erhverv og reklame

Dine kunder ser billeder, før de læser ord. Med mit fotografi fortæller jeg en historie om dit produkt og din virksomhed, som tiltrækker kundernes blik.

Det er vigtigt, at billederne understøtter netop dit brand. Med mig får du en professionel fotograf, som forstår dine behov og går grundigt til værks inden for dit budget. Gennem mine billeder vil dine kunder og samarbejdspartnere genopdage dit varemærke i et helt nyt lys. Og så kan du sove roligt om natten. I sidste ende er det dét, som det hele handler om.

Kig nærmere på de forskellige kategorier nedenfor eller søg inspiration i cases jeg har lavet for andre kunder her

Behind the scenes billede af Mads Christensen.

Medarbejder og Gruppe Portræt Medarbejderportrætter taget på enkel baggrund for et tidsløst studie udtryk eller i virksomhedens miljø. Gruppebilleder kan enten tages samlet på location eller sammensættes af enkelt-billeder. Farve og stil justeres efter individuelt behov.
Fotografering til Events Eventfotografering benyttes oftes for at dække en happening for en virksomhed eller kulturinstitution. Nu mere PR nu bedre - derfor også vigtigt med gode billeder og film.
Stemningsbilleder Virksomheder vil gerne udtrykke at de er i øjenhøjde med deres kunder, men derfor kan billeder godt stå skarpt og vise virksomheden fra sin bedste side. En stemnings-raportage giver materiale til alt fra website til årsrapporter.
Billeder af Facade og bygninger Arkitekturfotografi benyttes ofte som præsentation for en virksomhed. Det giver en vis autoritet til et website. Tone og stil aftales individuelt da der er stor forskel på aften og dagsbilleder.
Industri billeder Billeder fra "maskinrummet" i en virksomhed fylder website og reklamemateriale med indhold. Det er oftest med henblik på at vise ekspertise, solidt håndværk, glade sunde medarbejdere og nørderi. Modeller kan benyttes, men flere og flere virksomheder benytter medarbejdere for et 100% ægte indtryk.
Produktbilleder Produktbilleder kan vi enten lave helt rene som studieskud eller vi kan skabe et passende miljø til produktet. Kunden vælger om produkterne skydes inhouse eller om de leveres ved location/studie.