Om Stjernegaard Fotografi

Om Stjernegaard Fotograf og fotografen bag.

Dine kunder ser billeder, før de læser ord. Med mit fotografi fortæller jeg en historie om dit produkt og din virksomhed, som

tiltrækker kundernes blik.

Din virksomhed ligger måske i Trekantsområdet – i Kolding,

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fredericia, Middelfart, Billund eller Vejle, hvor jeg har base som fotograf på sjette år. Herfra tager jeg ud til opgaver i hele landet, fra København til Hirtshals.

 

Jeg har specialiseret mig i erhvervsfoto, reklamefoto og profilfilm, som gør det oplagt for dig at benytte mig, når du ønsker at løfte dit salg eller præsentationen af din virksomhed til nye højder. Uanset hvor i Danmark du er.

Det er vigtigt, at billederne understøtter netop dit brand. Med mig får du en fotograf, som forstår dine behov og går grundigt til værks inden for dit budget. Gennem mine billeder vil dine kunder og samarbejdspartnere genopdage dit varemærke i et helt nyt lys. Og så kan du sove roligt om natten. I sidste ende er det dét, som det hele handler om.

 

 

Kenneth Stjernegaard er uddannet Reklame- og Portrætfotograf ved Media College Denmark. Hans speciale er erhvervsprofiler, erhvervsfoto, profilfilm, portrætter, reklamefoto, industrifoto og kommercielt fotografi.

 

Featured exhibitions:

2015 : STATUS: 15 : ‘A curated snapshot of the qualities of professional danish photography 2015’

2015 : Danish Museum of Photography : ‘I Begyndelsen var Lyset’